Beeld

LG komt met twee 4K Oled tv’s

Een primeur voor LG Electronics: als eerste fabrikant brengen ze Oled tv's met 4K Ultra HD uit in de Benelux. De 4K Oled tv's waren al beschikbaar in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Pre-orderen kan vanaf augustus, in september liggen ze in de winkel.

In het assortiment van LG vonden we al diverse platte en gebogen Oled tv’s met Full HD resolutie, maar nu breidt LG haar Oled assortiment uit met twee 4K Ultra HD modellen in 55- en 65- inchmaten: de 55EG960V en de 65EG960V. De LG 4K Ultra HD Oled tv's zijn vanaf nu te bekijken bij Vanden Borre Korbeek-Lo (te zien op de onderstaande foto) en Brussel-City 2, maar de de komende weken zullen meer winkels toegevoegd worden.

Vanaf begin augustus is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor beide 4K Ultra HD Oled modellen, die vervolgens vanaf september geleverd kunnen worden. “Wij zijn verheugd te melden dat de 4K Oled TV in de Benelux wordt geïntroduceerd", vertelt  Thierry Van Steenbergen, Managing Director LG België. "Een revolutionaire toevoeging aan de TV range waarmee LG de TV van de toekomst nu al bereikbaar maakt."

Met Oled technologie is er geen aparte achtergrondverlichting nodig is zoals bij lcd-led-TV's. De perfecte zwarte kleuren van Oled zorgen voor een ongekend helder kleurcontrast. Hoe dat eruit komt te zien in combinatie met 4K beelden kan FWD hopelijk op korte termijn zelf ondervinden, want we zijn in afwachting van een testsample. Binnenkort lees je op de site dus meer over Oled in combinatie met 4K.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.