Geluid

LG komt met meer draadloze speakers

Vlak na het nieuws over hun curved Soundbar komt LG weer met een aantal draadloze speakers op de proppen. Luidsprekers die je overal mee naar toe kunt nemen: de Music Flow P5 en de opvallende SoundPop 360 zullen volgende maand debuteren op de IFA.

De Music Flow P5 is, wat betreft uiterlijk in ieder geval, de meer "normale" van de twee. De draadloze speaker kan met een volle batterij ongeveer 15 uur lang muziek afspelen. De Auto Music Play feature zorgt ervoor dat de muziek meteen begint te spelen zodra er een mobile device, een smartphone of een tablet, bij de speaker in de buurt komt.

De SoundPop 360 ziet er een stuk opvallender uit. Met zijn cylinder-vorm heeft hij wel wat weg van een fles. En dat is volgens LG met opzet gedaan zodat hij beter in het modere interieur past. Door de vorm kan jij geluid 360 graden in het rond sturen. Hij zou ongeveer 20 uur moeten kunnen spelen. Wat betreft functies zijn de speakers bijna hetzelfde.

Met Multi Point kunnen meerdere gebruikers verbinding maken. Met Dual Play kan een enkele gebruiker juist twee speakers aansturen. Met Sound Sync kun je de speakers koppelen aan je televisie, mits deze voorzien is van Bluetooth. De prijs en beschikbaarheid van beide speakers is nog niet bekend. Verwacht meer info als IFA van start gaat.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.