Geluid

Eminent komt met draadloze luidspreker

Voor mensen die voor een paar tientjes een bluetooth speaker willen kopen om hier en daar buiten te gebruiken heeft Eminent een mogelijke oplossing. Met de van de EW3519 presenteert het merk presenteert namelijk een nieuwe draadloze luidspreker.

De met twee speakers uitgeruste EW3519 is voorzien van een geïntegreerd bas-systeem. De Bluetooth speaker is te bedienen door middel van een aantal toetsen voor volumeregeling, afspelen/pauzeren, vorige/volgend nummer en het beantwoorden van inkomende oproepen.

Door middel van de Bluetooth-verbinding kun je uiteraard je telefoon en tablet gebruiken om je eigen muziek naar de outdoor speaker te streamen. Ook kun je de 3.5mm jack aansluiting gebruiken om de speaker via een kabeltje aan te sluiten op je mp3-speler, smartphone of tablet.

De EW3519 draadloze Bluetooth speaker moet daarbij ook gebruikt kunnen worden tijdens actieve outdoor activiteiten. Hij wordt namelijk beschermd door een spatwaterdichte, stof- en schokbestendige behuizing. Door middel van de draagriem kun je de speaker altijd dicht bij je in de buurt houden.

De EW3519 is leverbaar voor een adviesprijs van 29,98 euro. Kijk ook op de website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.