Geluid

Bang & Olufsen past multi-room toe

Ook Bang & Olufsen kondigde aan dat ze hun gebruikers willen trakteren op een multi-room ervaring. Met BeoLink Multi-Room worden verschillende producten van B&O, zowel oud als nieuw, voorzien van de optie om muziek door het hele huis te streamen.

Net zoals bij veel andere Multi-Room toepassingen van andere merken (Sony heeft bijvoorbeeld de SongPal-app) wordt het hart van de BeoLink gevormd door een applicatie die luistert naar de naam BeoMusic. De app laat zien hoe je de verschillende B&O apparaten die je in huis hebt staan met elkaar kunt verbinden om vervolgens muziek af te spelen in elke kamer.

BeoLink Multiroom wordt ondersteund door een verscheidenheid aan producten van Bang & Olufsen, inclusief de BeoSound Moment, de BeoPlay A9 speaker en de BeoSound Essence. Bang & Olufsen’s televisies kunnen binnen je multi-room opstelling gebruikt worden als speaker of als bron. Je kunt ook klassieke apparaten van B&O koppelen met de draadloze B&O Converter add-on.

Om kamers aan het multi-room systeem toe te voegen hoef je alleen maar te tikken om het gewenste product. Volgens het merk zelf is het "net zo simpel als het licht aan en uit doen". Net als bij andere multi-room systemen kunnen je speakers in verschillende kamers overal dezelfde muziek weergeven, of juist een andere nummer laten horen via elke luidspreker.

Alle multi-room producten van Bang & Olufsen zullen volgens het merk up-to-date worden gehouden door middel van software-updates. Kijk voor meer informatie op de website van Bang & Olufsen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.