Beeld

EISA-award voor high-end tv Samsung

Als het gaat om echte high-end televisies kwam Samsung op de EISA naar voren als de grote winnaar. De UE65JS9500L van het merk kon rekenen op niets dan lof en ging naar huis met de award voor EUROPEAN HIGH END TV over 2015-2016.

Dankzij zijn maximale pieklichtopbrengst van 1.000 nits en ondersteuning voor HDR (High Dynamic Range) content creëert Samsung’s 2015 vlaggenschip beelden met een revolutionaire helderheid en markeert hij een nieuwe standaard voor TV technologie. High Dynamic Range is een van de nieuwste features waarvan we overtuigd zijn dat ze de televisie ervaring naar een volgend niveau kunnen tillen.

Die topprestatie vult hij aan met excellente beeldkwaliteit, upscaling van elke videobron naar de UHD-resolutie van het 10-bit paneel en ondersteuning voor de nieuwste high end video standaarden zoals UHD video die gebruik maakt van de HEVC codec. Het Tizen Smart TV-systeem geeft je handige controle over de uitgebreide keuze streaming toepassingen en andere apps. Lees hier onze volledige recensie terug.

En zoals het een echte high-end tv betaamt, is de UE65JS9500L uitgerust met Twin TV tuners, een ingebouwde camera, gebaarcontrole en Samsung’s externe One Connect box waarmee de tv toekomstbestendig is als de technologie verder evolueert. Neem ook een kijkje op de website van Samsung. En klik hier voor het volledige overzicht van alle winnaars.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.