Geluid

Denon Heos pakt EISA award voor multiroom

Ongeveer een jaar geleden lanceerde Denon de nieuwe HEOS-lijn en sindsdien heeft merk getoond perfect te kunnen meespelen op het gebied van multiroom. En al dat harde werken is nu beloond: op de EISA won Denon HEOS de award voor EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM over 2015-2016.

Denon kennen we al een hifi-merk dat bijzonder sterk staat qua AV-receivers, compacte hifi, hoofdtelefoons, mobiele audio en ‘echte’ stereo. Sinds een jaar of zo mag je ook ‘multiroom’ aan dat lijstje toevoegen, want via het submerk HEOS heeft Denon een uitgebreid assortiment aan multiroom-compatibele toestellen uitgebracht.

HEOS van Denon biedt dan ook alle benodigde onderdelen voor een veelzijdig geluidssysteem. De luidsprekers komen in allerlei modellen – de HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7 – en de bijbehorende losse onderdelen bevatten de indrukwekkend veelzijdige HEOS versterker en HEOS link versterker. De HEOS HomeCinema is de perfecte soundbar voor onder je scherm, en de HEOS Extend is het ideale middel om je Wi-Fi-bereik te vergroten voor elegante draadloze muziek.

Het hele systeem is vormgegeven en aangedreven door de intuïtieve HEOS app (voor iOs en Android); Spotify, Tidal, Deezer en TuneIn radio zijn maar een losse greep uit het aanbod aan geïntegreerde muziekdiensten.

HEOS is in staat om een verassend diepe bass te produceren, met goed ingeschatte middenhoge tonen en een energie die de ruimte vult—de perfecte manier om bruisend geluid door uw hele huis te verspreiden. Lees ook onze recensies van de Denon HEOS-serie en die van de HEOS 1 in het bijzonder.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.