Geluid

Denon kondigt HEOS Drive aan

Denon presenteert de Heos Drive als aanvulling op hun HEOS multiroom-muzieksysteem (lees ook onze recensie van de HEOS 1). Het apparaat is een vierzone-, achtkanaals multiroom-versterker. Naar verwachting is de Heos Drive in augustus verkrijgbaar voor 2699 euro.

De Heos Drive biedt nog meer functionaliteit dan de HEOS Amp en de HEOS Link en bereikt alle vier HEOS-zones vanuit één 2U-hoge behuizing (3,5 inch hoog). Dankzij de klasse D-versterking, de meegeleverde montagesteunen, de actieve koeling, de bedrade ethernetingang en -passthrough en het compacte formaat is de HEOS Drive overal in huis te gebruiken zijn.

De HEOS Drive maakt deel uit van het HEOS multiroom-muzieksysteem. Met je thuisnetwerk en de HEOS-app voor iOS, Android en Kindle Fire kun je zoeken, bladeren en muziek afspelen via een bestaande muziekbibliotheek, online streamingmuziekdiensten en duizenden internetradiostations. De streamingmuziekdiensten die HEOS op dit moment aanbiedt, zijn Spotify, Deezer, TuneIn, en Napster.

De meest recente App update maakt het ook mogelijk muziek te streamen via TIDAL, SoundCloud en Rdio. TIDAL staat bekend om geluid van hoge kwaliteit. SoundCloud biedt muziek aan van over de hele wereld. Rdio beschikt over een catalogus van meer dan 35 miljoen nummers in 85 landen. Samen laten deze muziekdiensten je muziek draadloos afspelen, in één of alle ruimtes in je huis.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.