Beeld

Back to the Future opnieuw naar Blu-ray

Back to the Future viert haar dertigste verjaardag en dat wil Universal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 21 oktober verschijnt er een nieuwe en zeer uitgebreide Blu-ray box van de complete trilogie die geregisseerd werd door Robert Zemeckis.

Wordt het voor bezitters van de huidige box-set de moeite waard om te dubbel dippen? De Back to the Future 30th Anniversary Trilogy bevat uiteraard alle drie de films, maar er zit ook een compleet nieuwe disc bij het setje met maar dan twee uur aan bonusmateriaal, waaronder een documentaire over de invloed van de triloge. De set bevat verder nog o.a. de complete, en nog nooit, eerder uitgebrachte Back to the Future animatieserie (26 afleveringen) op dvd.

Daarnaast krijg je er ook een vierenzestig pagina's tellend boekwerk bij waarin de geschiedenis van de filmserie in beeld wordt gebracht. Er is verder uiteraard ook aan het uiterlijk gedacht: het standaard casework heeft namelijk een extra hoes in de vorm van een oplichtende Flux Capacitor. De prijs in euro's is nog niet bekend, maar releases van Universal zijn in ieder geval regiovrij en makkelijk te importeren.

Ook Sony en MGM preppen ondertussen nieuwe Blu-ray releases van hun James Bond-collectie met het oog op de release van SPECTRE. Nieuwe extra's zijn onder meer de uitgebreide Bond-docu Everything or Nothing en een featurette over de geschiedenis van het fictieve misdaadsyndicaat. De films worden ook los verkrijgbaar als steelbooks en in kleinere box-sets o.a. per Bond-acteur.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.