Beeld

Apple toont nieuwe Game of Thrones trailer

Het vijfde seizoen van Game of Thrones gaat op 12 april in première op HBO en Apple kreeg de eer om een nieuwe trailer van de serie te debuteren. En dat had vooral te maken met het onlangs aangekondigde HBO Now; een nieuwe Netflix-concurrent van de betaalzender die bij de launch meteen beschikbaar is voor Apple gebruikers.

HBO Now wordt de Verenigde Staten tegelijk met het nieuwe seizoen geïntroduceerd. Apple-gebruikers kunnen dan hun HBO-app updaten met de service om afleveringen te kijken op hun iPhone, iPad, iPod touch of rechtstreeks via Apple TV. Het nieuwe seizoen van Game of Thrones is voor een groot deel gebaseerd op het vierde (A Feast of Crows) en vijfde (A Dance with Dragons) boek uit de reeks van George R.R. Martin.

Uiteraard is Game of Thrones niet de enige content die via HBO Now beschikbaar wordt gesteld. Ook allerlei oude series, films en documentaires kunnen gestreamd worden. Bovendien gaan tegelijkertijd met Game of Thrones nog twee series opnieuw in première: de tech-comedy Silicon Valley van Mike Judge (Beavis & Butthead) en de politieke satire Veep met Julia Louis-Dreyfus. Bekijk hieronder ook nog een trailertje voor HBO Now.


Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.