Geluid

A-Film brengt eerste blu-ray met Dolby Atmos uit

Na de hardware die ondersteuning geeft aan surround sound van Dolby Atmos is het nu de beurt aan de eerste software. Distributeur A-Film brengt de eerste blu-ray release met ondersteuning voor de nieuwe audiotechnologie naar de Benelux. De actiefilm John Wick met Keanu Reeves krijgt de primeur.

Mocht je in het bezit zijn van apparatuur die uit de voeten kan met Dolby Atmos (lees hier meer over de technologie en concurrent Auro3D) kan je de kogels die Reeves in de film afvuurt nu dus werkelijk aan alle kanten voorbij horen fluiten. De Blu-ray bevat verder ook Dolby TrueHD- en Dolby Digital Surround-geluidssporen. Heb je dat allemaal niet nodig; de film verschijnt op dezelfde datum ook op dvd en video-on-demand.

John Wick is het regiedebuut van stuntmannen David Leitch en Chad Stahelski. In de film speelt Keanu Reeves een gepensioneerde huurmoordenaar die toch weer besluit in actie te komen wanneer een stel Russische gangsters (met o.a. Alfie Allen uit Game of Thrones) zijn auto stelen en de hond van zijn overleden vrouw doodschieten. Stahelski was eerder de stuntdubbel van Reeves tijdens de opnamen van The Matrix.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.