Beeld

WK-special: Instant vervanging voor defecte Samsung tv

Je stormt naar huis om geen minuut van de match te moeten missen. Je zet de televisie aan en… geen beeld! Aargh, wat nu? Gelukkig heeft Samsung voor vervangers gezorgd. Als je het defect voor 18 uur meldt, word je nog dezelfde dag geholpen.

Tijdens het WK (12 juni tot 13 juli) voorziet Samsung een supersnelle interventiedienst, zodat je geen minuut voetbal moet missen. Hoe werkt het?

  • Je Samsung televisie van 37 inch of groter die nog onder garantie valt is defect! (de standaard garantietermijn is 2 jaar). Geen paniek!
  • Bel naar de technische dienst van Samsung (02/201.24.18), die is bereikbaar zeven op zeven dagen.
  • Heb je voor 18 uur gebeld, dan verschijnt er diezelfde dag nog een technicus aan je deur.
  • De technicus repareert je toestel ter plaatse. Is het defect niet te herstellen? Dan krijg je een 40 inch LED-tv als leentoestel en wordt de herstelde televisie later terug geleverd. (opgelet: gebarsten schermen ten gevolge van enthousiast getrapte brazuca's of in frustratie weggeslingerde bierglazen vallen niet onder garantie)

Supporter verder! Of…

Heb je het een beetje gehad met al die voetbal? Dan heeft Samsung twee alternatieven voor je. Muziekliefhebbers kunnen de nieuwe Smart TV app van de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique in huis halen. Daarmee kan je concerten in HD-kwaliteit bekijken (en beluisteren). De app biedt ook rapporten en sessies van nieuwe groepen.

Of ben je meer een filmliefhebber? In dat geval haal je de Kinepolis-app binnen. Je raadpleegt er de programmatie van de Kinepolis in je buurt, en je kan er natuurlijk ook alle trailers bekijken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.