Geluid

Teufel komt met speelklare hifi-luidspreker MusicStation

Teufel komt met een speelklare hifi-speaker met geïntegreerde cd-speler, Bluetooth en radio. De zogenaamde MusicStation is een allrounder voor het afspelen van cd's, muziek op USB, FM radio, line-in en audiofiles vanaf elk apparaat met Bluetooth-connectie. Twee krachtige breedband drivers en twee sidefire subwoofers zorgen voor een dynamische stereo-weergave. De stand-alone speaker is geschikt voor elke kamer in huis.

De MusicStation kan vrijwel overal worden geplaatst of gemonteerd. Dankzij Bluetooth 3.0 met aptX codec, wordt muziek zonder kwaliteitsverlies draadloos afgespeeld. Bluetooth 3.0 garandeert een draadloze muziekoverdracht over een afstand tot ongeveer 10 meter.

Nadat je via Bluetooth verbinding hebt gemaakt met een smartphone, tablet, pc of ander apparaat met Bluetooth kan elk audiosignaal worden afgespeeld; Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, Apps, games en alle muziek die op het apparaat is opgeslagen.

Door het compacte design is de MusicStation overal in huis te plaatsen: op een sideboard, boekenplank of zelfs gemonteerd aan de muur. De MusicStation schakelt zichzelf automatisch uit wanneer er geen muziek meer wordt afgespeeld en wordt geleverd met een afstandsbediening.

De adviesprijs ligt op 349,99 euro. Teufel bracht onlangs ook een andere stand-alone speaker (de Boomster) uit.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.