Beeld

Product van het Jaar 2014

We werken momenteel samen met de redacties van HiFi.nl en Music Emotion aan het AV Jaarboek 2014-2015, waar we net als vorig jaar een Product van het Jaar-verkiezing in opnemen. In maar liefst 12 categorieën (audio- en video-componenten, maar ook smartphones, tablets en televisies) selecteren we samen met jullie 6 producten, waar onze leden (dus ook FWD-abonnees) in de tweede helft van de maand op kunnen stemmen. Het Jaarboek zelf kun je alvast voorbestellen!

Kandidaten
Net als het Jaarboek van vorig jaar, Hifidelity 2013-2014, hebben we voor de Product van het Jaar-verkiezing opnieuw 12 categorieën. Luidsprekers, versterkers, hoofdtelefoons, maar ook televisies, smartphones en tablets. Vervolgens hebben we er behoorlijk werk van gemaakt om tot de shortlists te komen. Onze auteurs en experts hebben hun licht laten schijnen over de beste introducties van het afgelopen jaar, en ook de markt (bij monde van dealers en vertegenwoordigers) kreeg een stem in het proces. Daarnaast hebben we toonaangevende graadmeters gepolst, zoals de EISA Awards (waar wij uiteraard ook in de jury zitten, de winnaars vind je hier!) en de jaarlijkse prijzen van What Hifi. Dat resulteerde in een voorlopige shortlist voor al onze categorieën, waar we nu een definitief lijstje van 12 maal 6 producten willen maken. Hoe? Door op HiFi.nl per rubriek een bericht te publiceren, waar lezers vervolgens op kunnen reageren. Laat je stem dus horen! 

,

Van 1 tot en met 12 november publiceren we op HiFi.nl dagelijks een Product van het Jaar-artikel. Dat betekent dat we na het weekend, op woensdag 12 november, alle categorieën voorbij hebben laten komen. Per categorie kan iedereen die zich geroepen voelt laten weten welke bijzondere producten uit 2014 we zeker niet over het hoofd moeten zien. Zodoende kunnen alle lezers die graag een steentje bijdragen door hun stem te laten horen zelf bekijken welke categorie(ën) ze interessant vinden. In de tweede helft van de maand tellen we alle suggesties bij elkaar op, publiceren we 12 definitieve shortlists, en kunnen onze members (dus ook de FWD-abonnees) stemmen op de uiteindelijke winnaars.

Het complete overzicht, dagelijkse geüpdatet tot en met 12 november, vind je hier. Laat je stem horen!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.