Mobile

Fresh ’n Rebel geeft kleur aan hun Powerbanks

Accessoiremerk Fresh 'n Rebel voorziet hun Powerbank-modellen van een aantal nieuwe kleuren. De lichtgewicht voeders die tablets, smartphones en andere mobiele apparaten onderweg op kunnen laden waren al verkrijgbaar in de kleuren Ink en Sugar. Nu zijn daar ook de kleuren Wildberry, Peppermint en Indigo bijgekomen.

Er zijn twee soorten Powerbanks verkrijgbaar. De Powerbank 2600 mAh kan met een 1A USB-poort direct vanuit de verpakking één keer een smartphone volledig opladen of een ander apparaat (zoals een digitale camera, iPod of draagbare gameconsole) een boost geven. Een batterijlevel-indicator laat met één druk op de knop zien hoe lang het apparaat nog meegaat.

De Powerbank 5200 mAh is voorzien van twee USB-poorten en kan worden gebruikt om twee mobiele apparaten tegelijk op te laden. Via de 1 A/5 W USB-poort kunnen apparaten zoals telefoons, camera's en iPods met een normale snelheid worden opgeladen. Via de 2,1 A/10 W USB-poort kunnen apparaten snel worden opgeladen, of kan de gebruiksduur van tablets worden verlengd. De 5200 mAh batterij is vooraf opgeladen en heeft genoeg capaciteit om smartphones twee keer op te laden of tablets 6 uur langer te gebruiken. Op de batterijlevel-indicator is te zien wanneer hij weer toe is aan een oplaadbeurt.

De Powerbanks van Fresh 'n Rebel worden geleverd met een Micro USB-kabel in bijpassende kleur, die kan worden gebruikt om de Powerbanks of Android-telefoons en tablets en andere mobiele apparaten met een Micro USB-poort op te laden (bijvoorbeeld digitale camera's, draagbare gameconsoles en e-readers). Voor iPhones, iPads en iPods kan een bestaande Lightning-kabel of 30-pens adapter worden gebruikt om het apparaat op te laden.

De Powerbanks van Fresh 'n Rebel zijn ook voorzien van vijf beveiligingsmechanismen, waaronder stroombegrenzing, overspanningbeveiliging, bescherming tegen oververhitting, beveiliging tegen stroompieken en kortsluitbeveiliging. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.