Geluid

Outlet-deals te scoren op FWD*HiFi-dagen

Op zoek naar een goede deals voor nieuwe audio-apparatuur? Wist je dat op de FWD*HiFi-dagen op 22 en 23 februari er een outletverkoop van bekende audiomerken plaatsvindt. Daarnaast kan je lezingen en workshop bijwonen – én zelfs je eigen speaker bouwen!

We mogen je nog niet verklappen welke merken participeren aan onze outletverkoop, maar er zitten heel wat toppers bij. Alleen al daarvoor is het de moeite waard om naar Kootwijk af te zakken, zelfs al is de afstand voor Belgische lezers wat groter.

Op het tweedaagse event valt nog heel wat te beleven. Zo zal onze beeldexpert Eric Beeckmans sessies houden over hoe de beeldkwaliteit van je tv te verbeteren, komt Ken Ishiwata van Marantz en Denon boeiend vertellen over zijn kijk op audio en is er een hele Sonos Experience-hoek waar ook Qobuz present zal zijn. En dat is maar een greep uit het totaalaanbod dat je hier kan bekijken.

Er is ook een unieke kans om te participeren aan een workshop om je eigen speakers te bouwen. Dat klinkt misschien als een onmogelijke zaak, maar audio-expert Jan Didden helpt je op weg. Ter plekke bouw je een set speakers. Je betaalt 375 euro voor de materialen en gaat naar huis met een brok kennis en een set vloerstaanders die ver boven hun prijspunt spelen.

Aanmelden voor het event kan je via deze pagina bij de collega's van HiFi.nl

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.