Mobile

Logitech introduceert beschermende case voor iPad Air 2 en iPad Mini

Logitech komt met een nieuwe tablet-accessoire: de Logitech AnyAngle. De beschermende case is bedoeld voor de iPad Air 2 en alle modellen van de iPad Mini. De AnyAngle onderscheidt zich van andere cases doordat hij beschikt over een houder met een geïntegreerd en verborgen scharnier. Daarmee wordt de gebruiker de mogelijkheid geboden om hem binnen een hoek van 50 graden in de ideale kijkhoek te draaien. De nieuwe case komt in verschillende kleuren en moet nog voor het einde van het jaar op de markt verschijnen.

In de case blijft de iPad stevig in de gewenste hoek staan, zonder daarbij te kantelen of schuiven. De houder vouwt zich achter de iPad, waardoor het volledige scherm altijd zichtbaar blijft. De magneten houden de iPad in de gewenste hoek, ook als je de tablet beweegt. Hierdoor kan de iPad eenvoudig worden verplaatst, zonder dat daarbij de kijkhoek verandert.

De Logitech AnyAngle is voorzien van een rubberen frame dat de iPad beschermt tegen stoten of vallen. De verborgen magneten in de voorkant zorgen ervoor dat de case gesloten blijft en dat het scherm van de iPad wordt beschermd tegen krassen en barsten. De achterkant van de case is doorzichtig, waardoor de achterzijde van de iPad zichtbaar is en tegelijkertijd beschermd wordt tegen krassen.

De Logitech AnyAngle is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, met onder meer klassiek zwart, paars en blauwgroen. Hij is dus helemaal te matchen aan je eigen voorkeur. De beschermende case is naar verwachting in december beschikbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro. Neem ook een kijkje op de website van Logitech.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.