Geluid

Legendarische B&O-hoofdtelefoon krijgt update

De Form 2-hoofdtelefoon (hier getest) wordt nu al bijna dertig jaar door B&O verkocht, maar is nu eindelijk aan een update toe. Op CES toont het Deense merk een licht getunde versie, die nog altijd 129 euro zal kosten.

Visueel is de Form 2i quasi identiek aan de iconische hoofdtelefoon van Bang & Olufsen, die vanwege zijn strak design een plekje heeft gekregen in het New Yorkse Museum of Modern Art. Alleen qua kleuren zijn er wat veranderingen. Nederlandse lezers zullen misschien betreuren dat de oranje versie geschrapt is ten voordele van een felgroene uitvoering die alles in huis heeft om in Ierland sterk te scoren. 

Op geluidsvlak zijn er wel wat aanpassingen geweest, maar de doelstelling blijft nog altijd een vrij transparante ervaring te geven. De voornaamste toevoeging – en daar verwijst de 'i' in de naam naar – is dat de BeoForm 2 nu een microfoon en remote voor een iPhone heeft. Het gewicht blijft nog altijd op 90 gram steken.

Op CES toont het Deense merk ook een kleinere update aan zijn BeoPlay H3-hoofdtelefoon. De H3 krijgt (hier getest) verschijnt in een goudkleurige editie om te matchen met de blingbling-versie van de iPhone 5s.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.