Geluid

Jamo introduceert vier nieuwe subwoofers

Jamo presenteert een viertal nieuwe subwoofers die, al zijn ze weliswaar ook te gebruiken in combinatie met andere luidsprekers, als toegevoegde waarde moeten dienen voor de net aangevulde lijn van speakers uit de Concert-serie. Lees hier meer informatie over de tien nieuwe speakers uit die lijn. Wat betreft de subwoofers stelt het Deense merk ons voor aan de volgende vier modellen: de J 10 SUB, de J 12 SUB, de J 110 SUB en de J 112 SUB.

De toestellen combineren hoogglans polymeer fineer met een vinyl afwerking. Elke subwoofer is voorzien van een digitale amplifier voor een heldere en precieze weergave van geluid. Line level en LFE RCA input zorgen voor samenwerking tussen oude en nieuwe receivers. Daarnaast zorgen de low-pass crossover en fase controle voor de weergave van de lage tonen via zowel de subwoofer als de Jamo-speakers. Alles bij elkaar moet dat zorgen voor een echte home cinema ervaring.

De J 10 SUB en de J 12 SUB zijn voorzien van front firing aluminized polyfiber woofers voor optimale weergave van de lage frequentie met minimale verstoring. De MDF behuizing is voorzien van vinyl met houtnerf en past daarmee ook bij de nieuwe Jamo Studio-serie. De J 10 SUB heeft een adviesprijs van 299,95 euro en de J 12 SUB heeft een adviesprijs van 399,95 euro.

De J 110 SUB en de J 112 SUB zijn zogenaamde Injected Molded Graphite woofers. Ze maken gebruik van Hard Conical Cone technology voor optimaal geluid geluid met weinig verstoring. Beide subwoofers zijn voorzien van een MDF behuizing met een hoogglans afwerking. De 110 en 112-modellen, die te zien zijn op de bovenste twee foto's, zijn iets duurder: de J 110 heeft een adviesprijs van 549,95 euro en de J 112 heeft een adviesprijs van 649,95 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.