Redactie

Gratis bhaalu kijken voor alle Mobile Viking klanten

Mobile Vikings, de mobiel provider die met een ruim data-abonnement bekend werd, heeft wat te vieren. De kaap van 200.000 klanten is gerond en daarom geven ze nu aan elke klant een gratis bhaalu mobiel abonnment.

Bhaalu (lees onze review hier) is een moderne videorecorder die voor een hele reeks zenders uit je bestaande abonnement alles opneemt. Je hoeft dus niks meer te programmeren en je kan later alles op je gemak bekijken. De enige vereiste is dat je al een abonnement hebt op digitale televisie, maar bij welke provider dat is maakt niet uit, tenzij dan voor de zenders die je kan bekijken. De lijst met beschikbare zenders vind je hier. De opnames worden 7 dagen bewaard, programma's die je markeert als favoriet worden 28 dagen bewaard. Van TV-reeksen blijft het hele seizoen beschikbaar tot 28 dagen na de laatste aflevering. je kan kijken op pc, mac, smartphone of tablet. Alle info over bhaalu mobiel vind je hier

Zo vlak voor het WK is dat een erg mooi cadeau. Zolang je mobiel internet hebt, hoef je dus geen match te missen. Hou wel je dataverbruik in het oog, bhaalu rekent op gemiddeld 1 Mbps voor een smartphone, wat neerkomt 675 MB voor een match van 90 minuten. Zelfs met de ruime data-abonnementen van Mobile Vikings gaat het zo wel snel.

Het aanbod is werkelijk volledig gratis, en 'no strings attached'. Hoe lang kan je van bhaalu mobiel genieten? Mobile Vikings vermeldt geen limiet, we citeren: 'Zolang bhaalu en Mobile Vikings hun overtuiging in de praktijk kunnen blijven brengen, zal je bhaalu Mobiel-account gratis zijn.'

Zelfs als je nu nog geen Viking bent, kan je nog van het aanbod genieten. Tot 23/07/2014 krijgt iedereen die Mobile Viking wordt ook gratis bhaalu mobiel. Sterker nog, je moet er zelfs geen simkaart voor kopen. Het volstaat om je registeren als Viking op deze link en je daarna in te schrijven voor bhaalu mobiel.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.