Geluid

Denon presenteert nieuwste aanvullingen HEOS-lijn

Denon presenteert met trots twee belangrijke nieuwe producten voor het draadloze HEOS by Denon multiroom-audiosysteem. Met de nieuwe HEOS Link, die elk bestaand muzieksysteem gemakkelijk integreert in het HEOS by Denon-“ecosystem”, kunnen oudere producten van consumenten onderdeel worden van een nieuw HEOS-multiroom-audiosysteem.

De HEOS Link voegt in meerdere ruimtes HEOS-audiofuncties toe aan bestaande audiosystemen of versterkte luidsprekers van elk type. De hoogwaardige HEOS Link-stereovoorversterker hoeft alleen maar te worden aangesloten via een analoge kabel, digitale coaxkabel of digitale glasvezelkabel om elk bestaand home cinema- of muzieksysteem te veranderen in een draadloze HEOS-audiozone. En met de HEOS Link kan je bestaande Denon-receiver, geïntegreerde versterker of minisysteem bovendien naadloos worden bediend via de geavanceerde nieuwe HEOS-app.

Naast de HEOS Link-stereovoorversterker komt Denon ook met een nieuwe krachtige digitale versterker: de HEOS Amp. De HEOS Amp is een uiterst krachtige digitale versterker van 100W uit klasse D in een gladde compacte behuizing, en kenmerkt zich door een lage vervorming en hoge stroomsterkte. Daarnaast is de digitale versterker ontworpen om HEOS- multiroom-audiofunctionaliteit toe te voegen aan elk paar stereoluidsprekers – perfect voor buiten-, vloer- of boekenplankmodellen of modellen in het plafond – en kenmerkt zich door hetzelfde wonderbaarlijke draadloze gebruiksgemak als de HEOS-luidsprekermodellen van Denon.

De HEOS Amp en HEOS Link zijn vanaf september 2014 verkrijgbaar. HEOS Amp heeft een consumentenadviesprijs van 499 euro en HEOS Link heeft een consumentenadviesprijs van 349 euro. Meer informatie kun je vinden op de website van Denon.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.