Geluid

Bang & Olufsen introduceert nieuwe hoofdtelefoons

Bang & Olufsen introduceert drie speciale edities van de BeoPlay H6: de Graphite Blush, Bronzed Hazel en de Blue Stone. De drie spannende hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor de stijlbewuste stedeling.

Vandaag de dag worden hoofdtelefoons niet alleen meer gebruikt voor het luisteren naar muziek; ze zijn namelijk ook een modeaccessoire geworden en dat laat B&O duidelijk zien met het design van deze hoofdtelefoons. Om het subtiele, maar vloeiende design extra kracht te geven is er gebruik gemaakt van exclusieve en duurzame materialen die goed tegen een stootje kunnen.

De Graphite Blush is een combinatie van stormachtig grijsbruin met een zalmkleurige rode tint, Bronzed Hazel combineert een intense lichtbruine kleur met een koperkleurige elegantie. Tot slot is er de Blue Stone in een koel lichtgrijs met een lichtblauwe glans.

De BeoPlay H6 is zo ontworpen dat muziek wordt weergegeven 'zoals de artiest dat heeft bedoeld' – zonder tweaks of te zware accenten op lage tonen, aldus B&O. Om de muziek eenvoudig te kunnen delen, is de BeoPlay H6 uitgerust met de functionaliteit om hoofdtelefoons in serie te koppelen. Daarnaast is het mogelijk om de kabel aan de linker- of de rechterschelp aan te sluiten. Om de apparatuur direct vanaf de kabel te kunnen bedienen, is de H6 voorzien van een inline afstandsbediening en microfoon. De hoofdtelefoon weegt slechts 230g, kan comfortabel gedurende langere periodes gedragen worden en is daarmee de perfecte reispartner. 

 De drie modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-winkels voor €399.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.