Geluid

December-actie: maak kans op een VIP-avond van Gydotron Audio

Gisteren gaven we korting weg op producten uit onze eigen webshop, vandaag mogen we van Gydotron Audio vijf leden van onze community uitnodigen voor een VIP-avond rondom de Coltrane Supreme 2 speakers van Marten op 24 januari. De avond vindt plaats in het Belgische Malle, in de De Sint-Martinuspastorij om precies te zijn. Elke van de vijf gelukkige community-leden mag een eigen introducé meenemen en daar onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van muziek uit de high-end speaker.

Voor reguliere bezoekers is het evenement die zaterdag om 18.00 uur afgelopen, maar om 18.30 uur gaan de deuren weer open voor de VIP's. Zij zullen worden ontvangen door Guido en Katrien van Gydotron Audio en ook de Olofsson-broers van Marten zijn die avond aanwezig.

De gelukkige winnaars krijgen aan het einde van de avond ook nog de onderstaande Supreme Sessions-cd mee naar huis. Deze speciale cd is opgenomen in Marten's eigen studio's voor een zo hoog mogelijke audiokwaliteit.

De VIP-avond vindt plaats in De Sint-Martinuspastorij, gevestigd aan de Berckhovenstraat 11 in Malle, België. Wil je kans maken op één van de vijf plaatsen? Kijk dan hier op onze speciale kalender-pagina om te zien wat je moet doen! Lees ook meer over de Coltrane Supreme 2 op hifi.nl.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.