Geluid

December-actie: korting op twee in-ear setjes van HiFiMan

Voor de mensen die op een zo comfortabel mogelijke manier helemaal alleen naar hun favoriete muziek willen luisteren hebben we vandaag weer een hele mooie actie op het programma staan. In het kader van onze december-kalender geven we in samenwerking met HiFiMan namelijk kortingen weg op twee bijzonder mooie in-ear setjes van de hoofdtelefoonfabrikant. Niet alleen het ontwerp maar ook de productie van beide modellen is volledig in handen van het steeds populairder wordende merk. Alleen vandaag geldig en op = op, dus wees er snel bij!

Het eerste model is de RE-400 Waterline (foto hierboven); een in-ear met Neodynium magneten, Titanium drivers van 8,5mm doorsnee en een impedantie van 32 Ohm. Normaal 99 euro, maar vandaag te bestellen voor 79 euro.

Het tweede model is de RE-600 Songbird (foto hierboven); een in-ear met Neodynium magneten, Titanium drivers van 8,5mm doorsnee en een impedantie van 16 Ohm. Normaal 299 euro, maar vandaag te bestellen voor slechts 199 euro.

Bekijk de RE-400 Waterline en de RE-600 Songbird ook op hifi.nl. Op onze december-kalender zie je precies hoe je de setjes met korting kunt bestellen. De aanbieding is alleen vandaag geldig (zolang de voorraad strekt) en morgen komen we weer met een nieuwe actie!

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.