Beeld

De beste Full HD-tv’s om te scoren in koopjesperiode

De komende weken zijn een uitstekend moment om een televisie te kopen. Dankzij de koopjesperiode én de nakende lancering van nieuwe modellen, vind je immers goed uitgeruste modellen voor zachtere prijzen. 

Volgens ons zijn de beste deals te vinden bij die toestellen die – toch een tikje oneerbiedig – 'subtoppers' worden genoemd. Dit zijn de modellen net onder de vlaggenschepen, vaak uitgerust met quasi alle snufjes van die toppers en met panelen die zeer hoge beeldkwaliteit bieden. We hebben het dan bijvoorbeeld over de F7000-reeks van Samsung, die zich net onder F8000-familie (hier getest) nestelt.

Ook doorheen het jaar zijn dit de televisies die zich vaak op het perfecte kruispunt van kwaliteit en prijs bevinden. In de soldenperiode worden ze echter nog wat goedkoper, en dan wordt het helemaal interessant om zo'n model te kopen in plaats van een toestel uit een iets goedkopere reeks. 

Hieronder vind je onze selectie van deze koopjes-kandidaten. Wil je toch voor de highend-modellen gaan (en bij sommige merken zullen ook die drastisch goedkoper worden), klik dan hier voor ons overzicht van die televisies.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.