Geluid

Beyerdynamic T90 krijgt jubileumuitgave

Beyerdynamic is binnenkort 90 jaar oud en viert dat met een speciale editie van hun premium T90 Tesla-hoofdtelefoon. Die wordt plechtig voorgesteld op High-end München, maar is nu aan de wereld getoond. Er komt ook een uitvoering van de T51 voor de iPhone en iPad.

De jubileumuitvoering van de T90 ziet er heel wat anders uit dan de reguliere T90, de open hoofdtelefoon voor thuisgebruik die zich positioneert als hogere middenklasser bij Beyerdynamic. De T90 Jubilee is in het matzwart uitgevoerd, met chromen accenten, zijdezachte oorkussens en zwarte metalen beugels. 

Van de Jubilee worden maar duizend examplaren geproduceerd. Het exclusieve karakter blijkt ook uit de prijs, die met 599 euro honderd euro hoger ligt dan de reguliere T90.

,

Op de beurs in München presenteert Beyerdynamic ook een nieuwe hoofdtelefoonversterker met een strakke behuizing uit één stuk aluminium (lees hier ons eerder bericht over deze A2).

Daarnaast verschijnt een nieuwe versie van de T51, een on-earshoofdtelefoon voor mobiel gebruik. Deze T51i is aangepast voor gebruik met Apple-toestellen. Het draait dan vooral om de aanwezigheid van een microfoon en afstandsbediening in de hoofdtelefoonkabel die kan samenwerken met een iPhone.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.