Mobile

Verkoop Samsung Galaxy S4 start zaterdag

Vanuit het niets maakt Samsung bekend dat topmodel Galaxy S4 aanstaande zaterdag in België in de verkoop gaat. Daarmee ligt het net iets eerder in de winkel dan de vertraagde HTC One.

Na het succes van de Samsung Galaxy S3, die is uitgegroeid tot de belangrijkste tegenstrever van Apples iPhone, zijn nu alle ogen gericht op zijn logische opvolger. Samsung presenteerde de Galaxy S4 half maart in New York aan de wereld en nu ligt het toestel dus al in de Belgische schappen.

Om consumenten naar de winkel te lokken, zal Samsung bij een tiental verkooppunten SD-geheugenkaartjes van 64 GB weggeven aan de eersten die de Galaxy S4 in handen krijgen. Je kunt op Samsungs Facebook-pagina lezen welke vestigingen dit zijn.
 


De 16 GB-variant van het topmodel zal 699 euro inclusief BTW kosten, dezelfde prijs als de nieuwste iPhone en de langverwachte HTC One.

Want het nieuwe topmodel van Samsungs Taiwanese concurrent had allang in de Belgische winkels moeten liggen, maar problemen in de distributieketen zorgen er nu voor dat de Galaxy S4 eerste keuze is voor Android-fans.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.