Geluid

Stream je muziekcollectie naar je HiFi-keten

Heb je een mooie, maar al wat oudere stereo-installatie die niet over al die moderne netwerkfuncties beschikt? Dan is de AwoX StriimLINK een ideale oplossing om je installatie uit te breiden.

Een uitgebreide bibliotheek digitale muziek is een plezier om door te bladeren. Maar als je ze enkel kan beluisteren op je pc, smartphone of tablet en niet op die prachtige stereo-installatie in de woonkamer dan is er ruimte voor verbetering.

Sluit de AwoX Striimlink aan op je stereo-installatie via een optische digitale aansluiting, of via een stereo minijack (of een paar cinch-connectoren). De StriimLINK sluit draadloos of bedraad aan op je thuisnetwerk.

Ziezo, je HiFi-keten upgrade is klaar. Installeer de StriimControl software op je Android, iPhone, PC of Mac en je kan muziek beginnen streamen. De StriimLINK kan overweg met MP3, AAC, WAV, PCM, en FLAC bestanden (tot maximaal 48KHz sample rate). Het toestel werkt eenvoudig via DLNA, maar je kan de muziek ook aanbieden via de USB-aansluiting. In de toepassing heb je ook toegang tot internet-radio. Toegang tot Deezer vinden we ook in de specificaties, al staat daar wel 'optioneel' bij. Spotify lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren.

De AwoX StriimLINK kost 99 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.