Mobile

Sennheiser steekt Momentum in zomers kleedje

Sennheiser laat zich van zijn meest modebewuste kant zien met de lancering van vier on-ear varianten op de populaire Momentum hoofdtelefoon. De nieuwkomers zijn compacter en worden in een palet van frisse pasteltinten uitgevoerd, waardoor ze perfect aansluiten bij de nieuwste modecollecties.

De nieuwe designmodellen zijn ontwikkeld door een internationaal team van designers en trendwatchers. De pasteltinten – meer bepaald blauw, groen, roze en ivoor – sluiten naadloos aan bij de opkomst van subtielere kleuren, een belangrijke trend in actuele modecollecties.

Ter gelegenheid van de lancering maakte de beroemde fotograaf Alexander Gnädinger met drie bekende modebloggers (Luke Todd van het Engelse blog ‘FashionBeans’, Haleigh Walsworth van het Franse ‘Making Magique’ en Anna Frost van het Duitse ‘Fashionpuppe’) drie persoonlijke portretten die de kleuren en de stijl van de nieuwe Momentum on-ear hoofdtelefoons reflecteren. Het resultaat daarvan kan je bewonderen in de fotoreeks onderaan dit artikel.
 

Verfijnde luxe
Een opvallend kenmerk van de nieuwe Momentum on-ears is de afwerking van de hoofdband en oorkussens, die uitgevoerd zijn in Alcantara. Dit luxueuze materiaal is onder meer in de auto-industrie erg geliefd omwille van zijn unieke eigenschappen. Het is immers zacht, duurzaam en ademend – kenmerken die ook op een hoofdtelefoon kunnen bijdragen tot een uitstekend draagcomfort.

Bovendien dragen ze ook een steentje bij aan een goede geluidsisolatie, waardoor je zelfs in een drukke en lawaaierige omgeving kan genieten van een geweldige luisterervaring, zo geeft Sennheiser mee.

Lichtgewicht schuifbeugels van hoogwaardig geborsteld roestvrij staal maken de nieuwe look compleet.

Nieuwe look, zelfde topgeluid
Gelukkig betekent al die aandacht voor design niet dat er is ingeleverd op de geluidskwaliteit, een van de troeven van de originele Momentum – een over-ear model. Zo belooft de fabrikant nog steeds compromisloze prestaties, met een rijk en gedetailleerd geluid met een lichte nadruk op de laagweergave.

Daar boven op is de hoofdtelefoon voorzien van een verwijderbare, eenzijdige kabel met geïntegreerde afstandsbediening en microfoon voor mobiele Apple-toestellen. Zo heb je altijd controle over de afgespeelde muziek en kan je onderweg eenvoudig een telefoongesprek aannemen.

De nieuwe varianten op de Sennheiser Momentum krijgen een adviesprijs mee van 199,95 euro. Voor meer informatie klik je door naar de Sennheiser-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.