Geluid

Scandyna Podspeakers nu ook met AirPlay

De Podspeakers van Scandyna zijn al jaren graag geziene gasten in heel wat huiskamers. Met de toevoeging van een AirPlay-compatibel model, worden de geinig gelijnde speakers nu nog wat woonkamervriendelijker.

Podspeakers zijn er al langer in verschillende kleuren, afmetingen en vormen. Maar sinds kort komt Scandyna ook tegemoet aan wie liever wat minder kabels door de woonkamer trekt.

Eerder voegde de Scandinavische fabrikant al Apt-X-compatibele Bluetooth-varianten toe aan het aanbod – de MicroPod en SmallPod Bluetooth – en op IFA volgt nu ook nog een AirPlay-compatibele uitvoering.

Die luistert naar de naam SmallPod Air, en is net als zijn broertjes verkrijgbaar in een glossy witte, rode en zwarte afwerking.

De speaker kan bovendien eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening, en voor toestellen zonder AirPlay is er ook nog een analoge 3,5 millimeter ingang aanwezig.
 

Net als andere 'draadloze' speakers, is de SmallPod Air een actieve luidspreker – in dit geval met een ingebouwde klasse-D versterker die een vermogen van 45 watt belooft te leveren. De drivers zijn vervaardigd uit Kevlar.

Herfst
Hoewel de nieuwkomer al uitgebreid te bewonderen valt op de Scandyna-website, is het nog wachten tot november vooraleer deze draadloze dreumes bij de dealers verschijnt.

Het prijskaartje is gelijk aan dat van de apt-X Bluetooth-versie. Reken dus op zo'n 599 euro per paartje.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.