Mobile

Samsung toont glimp van nieuwe Galaxy S IV

Donderdag 14 maart 2013 staat al een tijdje in de agenda aangekruist als de dag waarop Samsung haar nieuwste vlaggenschip qua smartphones gaat onthullen. Dan houdt het Koreaanse merk immers een grootse persevent in New York, waar ook een van onze redacteurs aanwezig zal zijn. 

Vannacht verscheen een tweet op de officiële Twitter-pagina van Samsung Mobile US met een onduidelijk foto van wat naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Galaxy S IV wordt. De bijhorende tweet windt er geen doekjes om:

  • The countdown for #TheNextBigThing has begun. Who’s ready for the Global Unpacked Event on March 14? twitter.com/SamsungMobileU… — Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS) March 12, 2013

Daarnaast heeft Samsung ook een tweede teaservideo de wereld in gestuurd. De films tonen de jonge Jeremy Maxwell, die de opdracht heeft gekregen om zich over een geheimzinnige doos te ontfermen tot het ‘Unpacked’-persevenement op 14 maart. V

ermoedelijk zitten er enkele aanwijzingen verborgen in deze filmpjes, maar echt wijs raken we er niet uit. Op een gegeven moment zegt Jeremy dat het voorwerp in de doos zijn favoriete kleur heeft, wat zou kunnen betekenen dat de Galaxy S IV in verschillende versies komt.

Volgens de laatste geruchten zal de S IV beschikken over een 4,99 inch Super Amoled-scherm, een octacore Exynos-processor, een aparte octacore grafische chip en 2GB RAM-geheugen.

De smartphone zou verder uitgerust zijn met  een 13 megapixelcamera die kan filmen in 1080p en een 2 megapixelcamera aan de voorkant om te videobellen. Het toestel draait wellicht op Android 4.2.2 Jelly Bean. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.