Geluid

Philips breidt Fidelio-reeks uit

Philips pakt op CES uit met heel wat audionieuws uit de Fidelio-reeks. Die krijgt in 2013 versterking van onder meer een innovatieve soundbar en nieuwe in-ear hoofdtelefoons.

De topper uit het nieuwe aanbod soundbars – de HTL9100 – is onze persoonlijke favoriet. Niet alleen omwille van het strakke design, maar vooral om de vernieuwende insteek van dit model.

In standaardtrim zorgt deze speaker van Philips voor 2.1-geluid. Tot zover niets speciaals, maar dat kan niet gezegd worden van de transformatie die de HTL9100 ondergaat wanneer je de speakers aan het uiteinde van de bar losmaakt. De afneembare speakers doen dan dienst als draadloze satellietluidsprekers, waardoor de HTL9100 net zo goed 5.1-geluid kan weergeven. Kortom, een blikvanger voor wie flexibiliteit verwacht van z'n geluidsset.
 


Ook op het hoofdtelefoonfront is Philips druk in de weer. Met de gloednieuwe Fidelio S1 and S2 in-ears bijvoorbeeld, twee hoofdtelefoons die afgestemd zijn op een gebalanceerd geluid met een goede basrepons, een transparant middengebied en verfijnde hoge tonen. Daarnaast meldt de Nederlandse fabrikant nog dat de Fidelio M1 hoofdtelefoons voortaan ook in extra kleurtjes beschikbaar zijn: zwart met oranje accenten of wit.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.