Mobile

Nieuwe CitiScape-hoofdtelefoons bij Philips

Met de Fixie, Foldie en Frames voegt Philips drie nieuwe hoofdtelefoons toe aan zijn populaire CitiScape-lijn. De nieuwkomers – stuk voor stuk voorzien van een relatief bescheiden prijskaartje – beloven een trendy design te combineren met de nieuwste technologie, en beschikken daarnaast alle drie over een geïntegreerde microfoon voor handenvrij bellen.

Op de fiets
De Fixie en Foldie zijn volgens Philips ideaal voor wie graag onderweg is met een muzikale soundtrack erbij, met name wanneer je die uitstapjes op de fiets onderneemt.

Het design van beide sets put immers inspiratie uit de wondere fietswereld, waarbij de Fixie de mosterd haalt bij de hippe 'fixed gear' fietsen en de Foldie bij de huidige generatie kleine stadsfietsen.

De Foldie is trouwens in twee versies beschikbaar: een gewone, bekabelde variant en een draadloze versie met Bluetooth.

Zonnebril
Tot slot is er nog de Frames, een model dat geïnspireerd is op een stijlvolle zonnebril (waar hebben we die verwijzing nog gehoord?).

Dankzij de 40 millimeter drivers weet dit model volgens Philips een weergave neer te zetten die helder, detailrijk en natuurlijk is, met een goede laagweergave, een warme weergave van het middenngebied en heldere hoge tonen.

Aantrekkelijke prijzen
Ondanks de trendy inslag van dit drietal, blijven de prijskaartjes uitgesproken betaalbaar.

De CitiScape Fixie draagt een adviesprijs van 50 euro, de Foldie moet 70 euro kosten. Kies je voor de Bluetooth-variant van die laatste, dan betaal je 100 euro. Daarmee kost hij exact evenveel als de CitiScape Frames, waaraan Philips eveneens een adviesprijs van 100 euro verbindt.

De nieuwe modellen worden in september in de winkel verwacht.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.