Mobile

Nieuwe Bluetooth-speakers bij Philips

In september brengt Philips drie nieuwe Bluetooth-speakers op de markt. Met prijskaartjes van 80 tot 199 euro beloven deze compacte luidsprekers ook onderweg voor een krachtig geluid te zorgen. 

Draadloze luidsprekers voor onderweg vind je bij de vleet, en met de aankondiging van drie nieuwe modellen maakt Philips de keuze er alvast niet makkelijker op.

De twee kleinste nieuwkomers – concreet gaat het om de BR1X SB5200 (99,99 euro) en DOT SB2000B (79,99 euro) – vallen in de eerste plaats op door hun compacte afmetingen.

Ze beschikken beide over een ingebouwde Bluetooth-verbinding, een in- en outdoor modus en een ingebouwde microfoon. Daarnaast zijn ze ook stof- en waterbestendig, terwijl ze automatisch in- en uitgeschakeld worden via een nabijheidssensor.

De BR1X SB5200 doet daar ook nog wOOx-technologie bovenop voor diepere, volle bassen.

De grotere Hero Shoqbox XL SB8600 is het topmodel onder de nieuwkomers. Deze wat grotere draadloze speaker – die voorzien is van een basreflexbehuizing en een afneembare schouderriem – biedt onder meer ondersteuning voor apt-X en NFC-technologie. Daarnaast heeft hij ook een iets grotere longinhoud, die goed is voor een totaal vermogen van 20 watt.

De nieuwe draadloze speakers worden vanaf september in de winkel verwacht.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.