Geluid

Nieuwe Aurvana-hoofdtelefoons bij Creative

Ook Creative was op IFA aanwezig met nieuwe hoofdtelefoons, meer bepaald met drie nieuwkomers voor de Aurvana-serie. De nieuwste draadloze technologie en opvallende designs worden daarbij gecombineerd met goed geluid.

De nieuwe Creative-hoofdtelefoons mikken duidelijk op tablet- en smartphonegebruikers, met draadloze comfortsnufjes zoals NFC, draadloze bedieningsopties, headsetfunctionaliteit, Bluetooth en zelfs apt-X-ondersteuning.

Opvallend is de nieuwe ShareMe-technologie, die het mogelijk maakt om twee hoofdtelefoons met elkaar te koppelen waarna er gezamelijk draadloos naar muziek, film of een audioboek geluisterd kan worden.

De Aurvana Platinum (299,99 euro) wordt het top-of-the-range model in de vernieuwde Aurvana-serie. Dankzij extra's zoals NFC, Bluetooth, een USB-aansluiting en een 3,5-millimeter ingang kan deze hoofdtelefoon met nagenoeg elk toestel eenvoudig verbonden worden, terwijl de ingebouwde headset ook toelaat om te bellen met de Aurvana Platinum.

Voor de geluidsproductie staan 50-millimeter drivers in, die een krachtig en precies geluid beloven met stevige bassen, een natuurlijke hoogweergave en glasheldere stemmen.

Een trapje lage staat de Aurvana Gold (199,99 euro), die – net als het topmodel – een indrukwekkende functionaliteit biedt. Ook dit draadloze model belooft een overtuigende indruk na te laten op klankmatig gebied, al pakt hij het net iets bescheidener aan met 40-millimeter drivers. Creative belooft ook bij dit model een indrukwekkende laagweergave.

De Aurvana Live!2 (129,99 euro) is dan weer de opvolger van de Aurvana Live! Deze headset gebruikt net als de Gold 40-millimeter drivers, en zet in op een zo dynamisch mogelijke weergave.

Vanaf oktober worden de nieuwe Creative-headsets in de winkel verwacht. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.