Redactie

Nieuwe alles-in-één-abo bij Telenet

King en Kong zijn ware succesnummers voor Telenet. En dus brengt het gelijkaardige abonnementen voor tv, internet en telefonie in één: Whop en Whoppa.

Niet lang geleden verving Telenet haar Packs door Shakes. Vandaag kondigt het Mechelse bedrijf Whop en Whoppa aan: twee gloednieuwe alles-in-één-pakketten met één groot verschil: de snelheid van de internetverbinding.

Telenet zet de twee pakketten naast elkaar op haar website. Whop omvat digitale televisie met 75 zenders, een internetverbinding van 60 Mbps, Wi-free en gratis bellen tijdens de daluren en in ’t weekend voor 53,25 euro per maand. De huur van de HD Digicorder (8,20 euro) moet je daar wel nog even bijtellen. Whop is vergelijkbaar met de huidige Basic-shake.

De variant, Whoppa, biedt dezelfde functionaliteiten maar geeft je wel een internetsnelheid van 120 Mbps. Hiervoor betaal je maandelijks 63,50 euro (+ 8,20 euro voor de HD Digicorder). De uploadsnelheid van Whoppa bedraagt 4 Mbps, bij de Whop is dit 3 Mbps. De downloadlimiet is bij het duurdere abonnement onbeperkt en bij Whop mag je maandelijks maximaal 100 GB downloaden. De Whoppa is vergelijkbaar met de Fibernet Shake, met verhoogde snelheid.

Compleet nieuw is dat Telenet de nieuwe HD Digicorder voor het eerst ook te koop aanbiedt. Het toestel kopen kost 249 euro, een som dat je via huren na circa 30 maanden bereikt hebt.

Voor nieuwe klanten zijn er tijdelijk speciale installatiekortingen. Bestaande klanten zouden via Mijn Telenet heel eenvoudig kunnen overstappen naar de bundel van hun keuze. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.