Redactie

Netflix komt naar Nederland

De langverwachte lancering van de Netflix in de Benelux komt dichterbij. Of toch gedeeltelijk: een Nederlandse lancering is door het bedrijf bevestigd. Over België blijft het nog stil.

In een persbericht geeft Netflix toe dat de dienst naar Nederland komt. De lancering staat geprogrammeerd voor "eind 2013", aldus het bedrijf. Over een uitbreiding richting de Lage Landen was al langer sprake.

Over een lancering in België spreekt Netflix (nog) niet, hoewel geruchten stellen dat de dienst ook naar dit land komt. Het domein netflix.be is in elk geval al door Netflix geregistreerd. Dat is een indicatie, al parkeren ondernemingen wel vaker relevante domeinen in het buitenland. Kwestie van te voorkomen dat ze achteraf een grote som op tafel moeten gooien om hun lokale domeinnaam over te kopen van een gewiekste domeinkaper.

Wie een beetje sluw is, kan echter nu al probleemloos genieten van het enorme aanbod films en tv-reeksen bij Netflix. In deze workshop op FWD Magazine leggen we het je stap voor stap uit. Bekijken kan dan op je Apple TV, maar even goed op de iPad, Xbox 360, PS3 en zelfs sommige tv's met smart tv-functionaliteit.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.