Geluid

Muziek in de tuin met Marmitek BoomBoom 380

Buitenluidsprekers zijn in deze periode van het jaar een welkome aanvulling om wat leven in de brouwerij te brengen. De nieuwe Marmitek BoomBoom 380 lijkt daar alvast een aantrekkelijke kandidaat voor. Niet alleen is deze speaker waterdicht, hij kan ook draadloos van muziek worden voorzien via de Bluetooth-verbinding.

De BoomBoom 380 is – in tegenstelling tot nogal wat andere Bluetooth-speakers – geen klein opdondertje maar een wat grotere speaker, die nadrukkelijk solliciteert naar een plaatsje in de tuin of naast het zwembad. Door de waterdichte constructie heeft hij immers niets te vrezen van water, wat betekent dat je hem gewoon een nachtje buiten kan laten staan of zelfs in de het bloembed naast de watersproeier kan zetten.

Ook de plaatsing belooft minder nauw te luisteren. Door het slimme ontwerp verspreidt deze luidspreker het geluid namelijk 360 graden rondom, zodat je overal van een even goede geluidskwaliteit geniet.
 

Waar klassieke buitenluidsprekers vaak wat lastiger te installeren zijn door de kabels die van een versterker naar de speaker(s) geleid moeten worden, is dit bij de BoomBoom 380 alvast geen probleem. De Bluetooth-verbinding maakt het immers mogelijk om vanaf een telefoon, tablet of pc deuntjes naar de luidspreker te sturen, terwijl hij ook over een ingebouwde versterker beschikt.

Je hebt er dus niets extra's voor nodig, behalve misschien de optionele accuset. Die maakt het mogelijk om de BoomBoom 380 ook weg van het stopcontact te gebruiken, waarbij hij een speelduur van acht uur biedt volgens de fabrikant. Bovendien wordt de accuset automatisch opgeladen wanneer je deze Marmitek aan het stopcontact hangt.

Zelfs het prijskaartje ziet er aantrekkelijk uit. Voor de Marmitek BoomBoom 380 betaal je namelijk slechts 109,95 euro. De optionele accuset gaat voor 24,95 euro over de toonbank.

Voor meer informatie surf je naar de Marmitek-website.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.