Geluid

Linn Sneaky DSM alles-in-een maakt debuut

Met de Sneaky DSM heeft audiospecialist Linn er een nieuw toestel bij dat helemaal inspeelt op de integratie- en streamingtrend. De Sneaky omvat immers niet alleen een audiostreamer, maar ook een voor- en eindversterker. En DAC. Met onder meer HDMI-ingangen…

Linn was een van de eerste high-end audiofabrikanten die volop de kaart trok van audiostreaming. En wanneer we 'volop' zeggen, dan bedoelen we ook écht volop. Bij het Schotse merk waren ze in 2009 al dermate overtuigd van de toekomstbelofte die streaming inhield, dat ze meteen ook een punt zetten achter de productie van CD-spelers.  

De know-how die daarmee opgedaan werd, kwam in eerste insantie ten goede aan de high-end spelers van het merk – mooie toestellen met exclusieve prijskaartjes. Met de nieuwe Sneaky DSM komt een echte Linn-streamer echter binnen het bereik van heel wat meer muziekliefhebbers, want de Sneaky wordt voor net geen 2.000 euro in de markt gezet.

Meer dan een netwerkspeler
Voor dat bedrag krijg je overigens hel wat meer dan zomaar een netwerkspeler. De Sneaky DSM omvat immers ook een voor- en eindversterker (2x 33 watt), zodat je hem eerder als een all-in-one moet zien. Of beter: een geavanceerde all-in-one, die onder meer over een digitale volumeregeling beschikt en ook voor bi-amping geschikt is. Daarmee wordt een vermogen van viermaal 33 watt mogelijk, dat via Neutrik-connectoren naar de luidsprekers wordt gestuurd.

Wil je nog meer toestellen aansluiten op de nieuwe Linn, dan krijg je daar uitgebreid de kans toe dankzij vijf digitale ingangen (1x coax, 1x optisch en maar liefst 3x HDMI) en een analoge ingang. Het aanbod connectoren wordt verder gecompleteerd met een analoge uitgang en een HDMI-uitgang.


Je digitale muziekbibliotheek wordt door de Sneaky DSM via je thuisnetwerk beandert. Niet alleen NAS-drives of PC's komen daarbij in aanmerking als netwerkbron, ook streamingdiensten en smartphones of tablets kunnen beste vriendjes worden met deze Schot, 

Nu beschikbaar
De Linn Sneaky DSM is vanaf nu beschikbaar bij de officiële Linn-dealers in een zwarte, zilveren of witte kleur, en dat voor een adviesprijs van net geen 2.000 euro. Voor meer informatie en dealerinfo kan je terecht op www.linn.co.uk.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.