Mobile

LG G2 vanaf oktober te koop voor 549 euro

LG heeft de G2 begin deze maand aangekondigd tijdens een persevenement in New York. De grootste vraag die toen nog onbeantwoord bleef was het prijskaartje.

LG Benelux heeft nu laten weten dat de G2 (16GB) in België en Nederland voor 549 euro over de toonbank zal gaan. Het 32GB-model kost 599 euro. In Nederland ligt het toestel vanaf oktober in de winkel, maar in België staat de lanceringsdatum nog niet vast. “We zijn nog op een paar afspraken met operatoren aan het wachten,” klinkt het bij LG als reden.

Update 30/08/2013: LG laat ons weten dat de G2 ook in België vanaf oktober beschikbaar zal zijn, gelijk met Nederland. Alleen kan het bedrijf nog niet bevestigen welke operatoren het toestel in hun aanbod zullen opnemen.

De LG G2 heeft een schermformaat van 5,2 inch, met een resolutie van 1.920 op 1.080 pixels. De telefoon draait op Android 4.2.2, wordt aangedreven door een 2,26GHz quadcore Snapdragon 800-processor van Qualcomm en beschikt over 2GB RAM-geheugen. Het standaard intern geheugen van de G2 (16GB of 32GB) is uitbreidbaar via een geheugenkaartje en de batterij heeft een capaciteit van 3.000 mAh.

Verder laat de G2 zich vooral opmerken doordat alle fysieke knoppen naar de achterkant van het toestel zijn verplaatst. Meer details over deze nieuwe vlaggenschipsmartphone van LG vind je in dit artikel dat we na afloop van het persevenement in New York schreven. Onze redacteur heeft de smartphone  toen ook even in handen gehad. Zijn eerste indrukken kan je hier nalezen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.