Geluid

Lamp wordt luidspreker bij PST

De Airing LED Speakerlamp mag er dan wel uitzien als een gewone LED-lamp, toch zit er een belangrijke meerwaarde aan vast. Deze spaarzame lamp dubbelt immers ook als Bluetooth-speaker!

De Airing LED Speakerlamp bevat dus niet alleen een lichtbron maar ook een draadloze luidspreker. Pair een Bluetooth-apparaat met de Speakerlamp, en je kan meteen van muziek genieten.

De installatie van de lamp heeft alvast niet veel om handen, want de Speakerlamp kan gewoon in een schemerlamp, plafonnière of elk ander armatuur met een standaard fitting worden gedraaid.

Bovendien claimt de fabrikant dat de LED Speakerlamp een levensduur van 50.000 branduren heeft, waardoor ze bij normaal gebruik wel 10 jaar mee gaat. Door het lage stroomverbruik zou ook aanzienlijk bespaard kunnen worden op energiekosten.

Muziek
Het muzikale luik wordt verzorgd door een ingebouwde speaker met Bluetooth-verbinding. Zodra de lamp wordt aangezet, kan er eenvoudig een verbinding mee worden gemaakt met een Bluetooth-toestel. Het is ook mogelijk om de lamp uit te schakelen wanneer je alleen maar van muziek wil genieten.

De LED Speakerlamp levert een (muziek)vermogen van 5 watt en het bereik van het Bluetooth-signaal zou zo'n 10 meter bedragen.

Voor de bediening levert de fabrikant een afstandsbediening mee. Daarmee kan de lamp worden aan- of uitgezet, worden gedimd, kan het geluid harder of zachter worden gezet en een volgend of vorig nummer worden gekozen.

Opvallend betaalbaar
Het leukste kenmerk van de Airing speakerlamp (Air05) is misschien nog wel de prijs. Die is met 79,95 euro immers uitgesproken betaalbaar. De Airing LED Speakerlamp is intussen verkrijgbaar bij diverse dealers in Nederland en België, zoals Innovu.nl en Bol.com. 

Installateurs en bedrijven die interesse hebben in deze muzikale lamp kunnen contact opnemen met PST, de exclusieve distributeur van Airing draadloze audioproducten.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.