Beeld

FWD Magazine opnieuw van start

Begin oktober ging de uitgever van FWD failliet. We stoppen er echter niet mee: FWD gaat door, en werkt daarvoor samen met Xingo, de uitgever van HiFi.nl.

Echt stilgevallen zijn we nooit bij FWD. Ondanks het faillissement van Minoc Business Press, tevens ook uitgever van titels als Clickx en ZDNet, is de redactie op post gebleven. Daarvoor ligt FWD ons nauw aan het hart. En we weten dat dit ook zo is bij heel wat lezers.

Vanuit de redactie zijn we dan begonnen met het organiseren van een nieuwe start. Al gauw kwamen we terecht bij Xingo, de uitgever van HiFi.nl. Het leek ons een interessante partij om mee samen te werken, omdat HiFi.nl op zeer professionele manier al jaren bezig is met het opvolgen van premium audio. Waar FWD voor staat – onafhankelijke tests en nieuws van beeld, mainstream audio en mobiel producten – past daar perfect. 

FWD gaat dus verder, zowel in gedrukte vorm als online. Meer zelfs, we gaan de komende tijd heel hard werken om jou als lezer nog meer te bieden. Daarover hoor je binnenkort meer. Eén garantie heb je wel: FWD blijft FWD, en zal trouw blijven aan zijn lezer.

Door het faillissement is FWD50 helaas niet verschenen op het geplande moment. Hiervoor onze verontschuldigingen, en we zijn van plan om het goed te maken. 

De volgende FWD50 verschijnt op 26 november en zal een dubbeldik nummer zijn met heel wat primeurs en – al zeggen we het zelf – boeiende artikelen. Een dossier van alle Ultra HD-televisies van dit moment bijvoorbeeld, en een shootout van de beste smartphones die je nu kan kopen.

Door het faillissement zijn in principe alle abonnementen verbroken. Het geld dat je immers betaalde voor toekomstige nummers is verdwenen in de financiële put. Maar we gaan uiteraard de verschuldigde nummers van FWD toch uitleveren, zowel in Nederland als België. Abonnees krijgen daarover binnenkort een bericht, en FWD50 zal bij iedereen met een abonnement in de bus liggen.

Misschien wil je graag ons steunen en een abonnement nemen? Wel dat kan, maar nog even geduld. Er komt veel te zien bij een doorstart – drukkers regelen, sites in de lucht houden, 65-inch tv's uit verpakking halen, het koffieapparaat draaiend houden – en onze abonnementenpagina moeten we nog op punt stellen. Volgende week is het nemen van een abonnement mogelijk – en we moedigen je uiteraard aan om dat te doen, dat spreekt!

Het persbericht vind je overigens hier, incluis verheffende citaten van de redactie.

 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.