Mobile

Drijvende Bluetooth-luidspreker bij Marmitek

Bluetooth-speakers zijn er bij de vleet, en toch weet de Marmitek BoomBoom 260 zich te onderscheiden van zijn soortgenootjes. Hij is immers stof- en valbestendig, en bovendien blijft hij ook nog eens drijven in het zwembad. 

Een compacte Bluetooth-speaker is een ideaal speelkameraadje voor bij het zwembad, maar spijtig genoeg gaan elektriciteit en water niet echt hand in hand.

Dat is bij BoomBoom 260 echter geen bezwaar. Marmitek verpakte de BoomBoom immers in een behuizing die bestand is tegen zowat alle weerelementen. Zand, stof, hitte, koude of vocht: de BoomBoom 260 heeft er geen bezwaar op.

Hij is zelfs in staat om een echte zwempartij te doorstaan – hij blijft gewoon drijven op het water – wat aangeeft dat Marmitek heel wat vertrouwen heeft in het ontwerp.

Daarnaast zorgt het robuuste design – met een combinatie van polycarbonaat en rubber – er ook voor dat de Marmitek-speaker een val kan overleven, opnieuw een geruststellende gedachte met het oog op de levensduur. 
 


Met Bluetooth
Om tracks bij de BoomBoom 260 te krijgen, kan je gebruikmaken van Bluetooth. Dat zorgt er alvast voor dat je je smartphone, tablet of laptop op een veilige plaats kan stallen en het zware werk aan de BoomBoom kan overlaten.

Zelfs telefoontjes beantwoorden is mogelijk langs deze speaker.

Voor de geluidsweergave wordt er volgens de fabrikant gebruikgemaakt van hoogwaardige drivers die voor een vol stereogeluid beloven te zorgen. Dat vertaalt zich mee concreet in een zuivere weergave van hoge tonen en een krachtige bas.

Bovendien zingt de BoomBoom 260 het lang uit met een batterijlading, zo'n 10 uur volgens Marmitek.

Beschikbaarheid
Deze Marmitek BoomBoom 260 is vanaf nu verkrijgbaar voor 129,95 euro. Voor verkooppunten kan je terecht op www.marmitek.com.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.