Geluid

Beste high-end audio: T+A MP 3000 HV/PA 3000 HV

De High-End Audio Awards van EISA worden alleen toegekend aan producten die het beste van hifitechniek combineren met een voortreffelijke geluidskwaliteit, en dit jaar is de verbazingwekkende HV- (High Voltage) serie van T+A overduidelijk de winnaar.

Ingebouwd in een massief, maar perfect afgewerkt aluminium chassis, bestaat het koppel uit de MP 3000 HV-digitale mediaspeler en de geïntegreerde versterker, de PA 3000 HV. De kern van de speler is een high-end DAC.

Verder bevat hij een overvloed aan digitale aansluitingen, een ingebouwde cd-speler, een UPnP-netwerkclient voor het streamen van muziek via de computer, een internetradio en een FM-tuner als extraatje. De bijbehorende versterker levert een imposante 300 watt uitgangsvermogen, maar is al net zo geavanceerd. Want het hele systeem kan worden bediend via T+A’s prachtige FD100 tweeweg-afstandsbediening, compleet met display. De HV-serie is de belichaming van high-end stijl én inhoud!

Dit product werd bekroond met een Audio/HT Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.