Mobile

Sony-tablet gebundeld met James Bond-box

De nieuwe Xperia Tablet S van Sony is vanaf heden te koop. Fans van 007 kunnen met de aankoop van het toestel zelfs hun slag slaan. Bij de versie met 64 GB bundelt Sony de pas verschenen Blu-ray-box met alle James Bond-films.

De Xperia Tablet S werd op IFA voorgesteld en bereikt dus betrekkelijk snel de markt. Het is de opvolger van de S die vorig jaar door het Japanse bedrijf werd uitgebracht. Net zoals dat apparaat is de nieuwe Xperia Tablet S wat anders gevormd dan een doorsnee tablet. Een zijde is dikker, zodat de tablet in een liggende oriëntatie een hellend scherm toont.

De Xperia Tablet S is wel dunner geworden. Waar de vorige editie aan de dikste zijde 2 cm mat, is het nu net iets minder dan 1,2 cm dun. Het gewicht is ongeveer hetzelfde gebleven. Aan hardewarekant is de tablet nu uitgerust met de snellere Tegra 3-chipset.

De Sony-tablet draait Android en moet het daarbij opnemen tegen een resem andere toestellen met dat besturingssysteem. Het heeft wel een paar unieke mogelijkheden, zoals een infrarood oog en een meegeleverde universele remote-app die nu ook macromogelijkheden heeft.

Eveneens vrij buitengewoon is de toevoeging van software zodat je met meerdere gebruikersprofielen kan werken. Zo kan je als ouder voor kinderen een profiel instellen met beperkte mogelijkheden. Er kunnen tot tien profielen worden gecreëerd.

De Xperia Tablet S bestaat in drie uitvoeringen: enkel WiFi met 16 GB, WiFi met 64 GB, en een 3G-model met 16 GB opslagruimte. Het instapmodel kost 399 euro, terwijl het topmodel met het meeste geheugen 599 euro moet kosten.

,

Het heeft wel baat om even te wachten met de aankoop van de nieuwe tablet. Vanaf 25 oktober loopt er een actie waarbij iedereen die een Xperia Tablet S met 64 GB een box krijgt met alle 22 James Bond-films op Blu-ray. Die heeft een winkelwaarde van 199 euro. De box verschijnt ter ere van de vijftigste verjaardag van de verfilming van de eerste Bond (Dr. No), en bevat een aantal films die nog niet beschikbaar waren in Full HD.

Die datum komt ongeveer overeen met de release van ‘Skyfall’, de recenste Bond-film, die overigens door Sony Pictures verdeeld wordt en waarin een Xperia-telefoon wordt opgevoerd. Meteen reden voor Sony om de box te bundelen met een heel aantal producten. Naast Xperia Tablet S krijg je de doos ook cadeau bij een KDL-40HX850, HDL-46HX850, KDL-55HX850, KDL-55HX950 of KDL-65HX950-televisie.


Zowel van de Xperia Tablet S als de James Bond-box verschijnt binnenkort een review bij FWD.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.