Mobile

Samsung Galaxy Note 10.1 duikt weer op

Hij is een beetje in een verdomhoekje terecht gekomen, de Samsung Galaxy Note 10.1. Tijdens de Mobile World Congress van dit jaar werd deze 10 inch-tablet aangekondigd maar sindsdien hebben we er weinig meer van vernomen. Dit heeft te maken met de wijziging in specificaties die Samsung wilde doorvoeren.

De Galaxy Note 10.1 zal onder andere een quad-core-processor in plaats van een dual-core versie meekrijgen. Daarnaast heeft de Note 10.1 een opbergvak voor de S-pen (de ‘stylus’ die we kennen van de Galaxy Note) gekregen hetgeen bij de introductie in februari niet aanwezig was.

Vooralsnog lijkt het er niet op dat Samsung een scherm met een hogere resolutie zal gaan gebruiken in de Galaxy Note 10.1, ondanks de hogeresolutieschermen die in de nieuwe iPad en in tablets van ASUS en Acer zitten. Later is er nog een videoreview van een XDA-lid verschenen waarin onder andere Photoshop Touch en de S Pen wordt bekeken.

Op de elektronicabeurs IFA zal Samsung de Note 10.1 opnieuw aan het grote publiek presenteren, ditmaal met de definitieve versie. Voor nu kunnen we alvast genieten van Samsungs eerste reclamefilmpje over de Note 10.1.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.