Geluid

Reeks draadloze speakers bij Sony

Sony lost deze dagen aardig wat nieuwe producten. Zoals een lijn fraai gevormde speakers die over WiFi muziek ontvangen.

Het eerste wat opvalt aan de SA-NS310, SA-NS410 en SA-NS510 is de bijzondere symmetrische behuizing. Hierdoor zouden de speakers het geluid in de volle 360 graden rondom egaal muziek naar buiten sturen. De NS410 en NS510 bezitten vier luidsprekers die naar de vier windrichtingen blazen, met een subwoofer die naar onder gericht is.

Sony ziet de nieuwelingen als speakers die je zou neerpoten in een keuken of hobbykamer. Ze verbinden met het WiFi-netwerk en vallen te bedienen via een app op de smartphone of tablet. De enige kabel in zicht is een snoer naar het stopcontact. Bij de SA-NS510 is zelfs dat niet noodzakelijk waar, want dit model heeft ook een ingebouwde batterij die vijf uur kan meegaan.

Als bron kan er geopteerd worden voor Sony's Music Unlimited-dienst, muziek op een pc of internetradiostations. Het drietal is ook compatibel met Airplay, zodat je met een druk op een knop muziek kan doorsturen vanaf een Apple-toestel.

Prijzen of over beschikbaarheid is nog niets bekend;

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.