Geluid

Philips brengt docks voor iPhone 5

Dat de iPad mini en iPhone 5 een nieuwe connector gebruiken was een streep door de rekening van vele dockfabrikanten. Philips laat het niet aan z’n hart komen en lanceert dan maar gewoon een hele nieuwe lichting Lightning-docks.

In eerste instantie gaat het om drie speakerdocks: de DS1155, DS3205 en DS7580. Het eerste is een dock bedoeld voor de slaapkamer, een rond model met een grote klokdisplay waarop de iPhone 5 etaleert wordt. De Room to Room Docking Speaker (DS3205) is een groter model dat meer gericht is op actief beluisteren. Zowel de DS1155 als DS3205 komen eind dit jaar, begin volgend in de winkels te liggen.

In de officiële communicatie van Philips is er ook sprake van een maartlancering voor de DS7580, een minispeakertje met batterijen dat in een jaszak past en zonder opladen ongeveer acht muziek kan leveren.

,

De Flickr-pagina van Philips onthult ook twee andere audioproducten met een Lightning-connector. De Philips Urban Micro System (DCM3155) lijkt een wat grotere speakerdock met een bijzonder design. Het schijnt wel een kunstwerk, en het ziet er vooral interieurvriendelijk uit.

De Philips Lifestyle Music System (DCM2067) is dan weer een groter muzieksysteem met iPhone 5-dock.

Over de laatste twee producten rept Philips echter nog niets. Het is dus nog niet geweten wanneer ze onze contreien zullen bereiken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.