Beeld

Panasonic introduceert nieuwe 3D Blu-ray-spelers


Panasonic introduceert enkele nieuwe Smart Network 3D Blu-ray spelers.  Met interessante functies zoals Viera Connect, een touchpad afstandsbediening en een Smart Eco sensor voegt Panasonic heel wat leuke speeltjes toe.


Het gamma wordt uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe 3D Blu-ray spelers: de DMP-BBT01, DMP-BDT500, DMP-BDT320, DMP-BDT220 en DMP-BDT120.

,

Connect
Alle nieuwe Blu-ray spelers beschikken over Viera Connect, een cloud-service waarmee je toegang krijgt tot allerlei applicaties zoals sport, video-on-demand en games. Daarnaast heb je meteen vanuit je zetel toegang tot diensten als Twitter, Facebook, YouTube en Skype.

Wie in zijn thuisnetwerk allerlei media deelt, heeft met alle toestellen een directe toegang via DLNA. Alle modellen, behalve de DMP-BDT120, kunnen meteen aangesloten worden op het draadloze netwerk door middel van een ingebouwde Wi-Fi-verbinding.

,

Bediening
De Panasonic Viera Remote app bestaat al langer, maar is nu ook compatibel met de bovenstaande Blu-ray spelers. Door middel van een iPhone, iPod Touch of iPad kan je alle functies van de spelers bedienen of kan je gegevens invoeren via het toetsenbord. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Daarnaast zijn de DMP- BBT01, DMP-BDT500, en DMP-BDT320 ook voorzien van een touchpad afstandsbediening waarmee je met je vinger de speler bedient.
 


,

Quick Start
Wanneer de DMP-BDT320 een persoon waarneemt door middel van zijn Eco-sensor, start zijn Quick Start-modus op die ervoor zorgt dat een film sneller gestart kan worden terwijl er toch minder energie verbruikt wordt. Als de persoon de kamer vervolgens verlaat, gaat het toestel opnieuw in stand-by om het energieverbruik te verminderen.

Ook voor wie geen 3D-TV heeft en die in de nabije toekomst ook niet meteen denkt aan te schaffen heeft Panasonic een nieuwe speler in het aanbod, de DMP-BD77, Het gaat om een gewone 2D Blu-ray speler, die het echter ook zonder de bovenstaande functies moet stellen.

De DMP-BDT220 en DMP-BDT320 zijn meteen beschikbaar, de DMP-BDT120 en DMP-BDT500 worden vanaf april verwacht, en op de DMP-BBT01 is het wachten tot mei.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.