Beeld

Ikea’s Uppleva laat wat meer van zich zien

Ikea toont wat meer van zijn nieuwe Uppleva-systemen. In een filmpje krijgen we onder andere de afstandsbediening en de gebruikersinterface te zien.

In onderstaand reclamefilmpje zie je de voorstelling van Ikea’s Uppleva-systemen aan het grote publiek in Italië. Met Uppleva belooft de meubelfabrikant een nette hybride van een televisie, 2.1-speakerset, subwoofer, Blu-ray speler en tv-meubel. Ikea probeert zo weinig mogelijk draden zichtbaar te laten, wat zeker goed is voor de WAF-factor van het product.

Halverwege het filmpje krijgen we de gebruikersinterface te zien. Het lijkt een zeer eenvoudige bediening, met grote iconen en Smart TV-functionaliteiten.

Daarna wordt ook de afstandsbediening getoond. Ook hier gaat Ikea voor een eenvoudig design. De belangrijkste toetsen zijn meteen binnen handbereik en de minder gebruikte kan je snel tevoorschijn toveren door de remote open te schuiven.

Uppleva zal pas in april 2013 in België verkrijgbaar zijn en start vanaf 750 euro voor het 24-inch scherm. Dat zit vermoedelijk wel meteen de Blu-ray speler, speakers en draadloze subwoofer bij inbegrepen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.