Geluid

Dimex start met eigen outletshop

Elke importeur heeft wel een aantal overjarige of voor demo's gebruikte apparaten in huis. In plaats van ze stof te laten vergaren, heeft het Nederlandse Dimex besloten ze nu aan te bieden aan eindgebruikers via een eigen online 'outletstore'. Een uitgelezen kans om mooie apparatuur in huis te halen met een aantrekkelijke korting.

De outletshop op de Dimex-website biedt klanten de mogelijkheid om overjarige of ex-demo apparaten rechtstreeks bij Dimex te bestellen met kortingen tot 35 procent, terwijl je wel gewoon garantie krijgt op de toestellen. Dat kan al snel een aardige besparing betekenen.

Aangezien Dimex een uitgebreide reeks merken in het gamma heeft – zoals Spendor, Triangle en Bel Canto, om er maar enkele te noemen – krijg je ook behoorlijk wat keuze.

Levering bij je dealer
Uniek is dat de producten vervolgens afgehaald kunnen worden bij een Dimex-dealer naar keuze. Desgewenst selecteert Dimex zelfs de dealer voor je die het dichtst bij je woonplaats gelegen is. Voor de bezorging worden trouwens geen kosten in rekening gebracht.

Dat concept moet voor een triple-win situatie zorgen: de klant krijgt een mooi toestel voor een aantrekkelijke prijs, de importeur heeft plaats voor nieuwe producten en de dealer krijgt klanten over de vloer die de zaak voorheen misschien nog niet kenden. Kortom, iedereen wordt er beter van.

Voor de betaling kan er gebruikgemaakt worden van iDeal en vooruitbetaling.

Je kan de nieuwe outletshop via deze link bezoeken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.